Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Fox TV planira emitirati intervju s OJ Simpsonom u kojem ta bivša zvijezda američkog nogometa i za mnoge nepravedno oslobođeni ubojica objašnjava kako bi on zapravo ubio svoju bivšu suprugu Nicole i njezinog prijatelja.


OJ Simpson oslobođen je optužbi za ubojstvo u javnom procesu koji je praktički pratio cijeli svijet.

Vezani članci Princ Harry, Meghan Markle Clarkson otvoreno izvrijeđao Meghan Markle, zbog nje je stao u obranu kolege kojeg inače ne podnosi! Princeza Diana i princ Charles Konačno prikazana Dianina reakcija na Charlesov komentar je li zaljubljen u nju, i 40 godina kasnije ostavlja bez teksta

Intervju bi se trebao emitirati u dva dijela, a dio pod naslovom"Da sam to učinio, evo kako bih to izveo" trebao bi biti emitiran 27. i 29. studenog.
 
- OJ Simpson, glavom i bradom, priča o tome kako bi on počinio ubojstva za koja je bio optužen, da ih je odlučio počiniti te kako bi u tom slučaju zavarao istragu, stoji u priopćenju televizijske kuće.  

Simpson, koji sada živi na Floridi, 1994. godine je optužen za ubojstvo svoje bivše žene Nicole Brown Simpson i njezinog prijatelja Ronalda Goldmana.