Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Po prvi puta su objavljene zastrašujuće fotografije umiruće princeze Diane u smrskanom automobilu. Fotografije pokazuju kako liječnici stavljaju masku sa kisikom preko Dianinog lica u smrskanom automobilu.


Objavljen je i jezivi autopsijski dijagram koji detaljno pokazuje Dianine užasavajuće ozljede.

Vezani članci Slika nije dostupna Princeza Diana protiv Princa Charlesa na događaju PR Kingdom Slika nije dostupna Koja će filmska zvijezda glumiti primcezu Dianu?

Nagađa se, da će magazini koji su objavili fotografije ovih dana organizirati prodaju istih u Velikoj Britaniji. Pitanje je samo koliko su britanci zaineteresirani vidjeti obožavanu princezu na takvim jezivim fotografijama.

Na pitanje zašto je objavio dotične fotografije, urednik magazina Chi je rekao: „Objavio sam ih iz vrlo jednostavnog razloga – nikad prije nisu viđene!“

Dianina memorijalna zaklada odgovara: „Objava fotografija je vrlo neukusan i neetički potez!“

Fotografje su uzete iz knjige francuskog autora objavljene ove godine, za koje je i sam autor Jean Michel Caradec priznao da su to „šokantne fotografije koje ne bi smjele završiti u javnosti.“

Mohamed Al Fayed, vlasnik Harrod's-a čiji je sin Dodi poginuo zajedno sa Dianom i vozačem Henryjem u stravičnoj prometnoj nesreći 1997. u Pariškom tunelu, bjesnio je kad je čuo za fotografije: „Ova besćutna potjera za novcem sramoti odgovorne u toj podloj publikaciji. To me čini vrlo tužnim i ljutim“. 

Mohamed je također poznat po tome da se od stravične nesreće trudi otkriti i dokazati da je njihovu smrt naručio Engleski dvor.

Trojica paparaza koji su fotografirali umiruću princezu, osuđeni su u Francuskoj za kršenje privatnosti, no samo su platili globu od 70 funti.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju