Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policajci u Teksasu iznenadili su se kad su vidjeli tko se sve vozi u automobilu kojeg su zaustavili jer se nepropisno okrenuo na cesti.


Naime, policajci su na stražnjem sjedalu automobila otkrili pravog, živog aligatora. Ovaj neobičan putnik, dugačak 1,82 metra, popeo se na stražnju policu iznad sjedala gdje su ga iznenađeni policajci i pronašli.

Vezani članci Automobilom se zabio u terasu kafića - 2 Vozač automobilom uletio na terasu kafića: "Čule smo prasak. Prizor je bio strašan" U parkiranom automobilu pronađeno tijelo djeteta - 2 Detalji strašne tragedije u Kninu: Dječačić je pronađen u besvjesnom stanju, ali nisu ga uspjeli spasiti. Gradonačelnik: "Svi smo šokirani..."

'Bio sam šokiran kad sam vidio aligatora koji hoda po zadnjem sjedalu', rekao je policajac Steve Stanfield.

Vozač automobila, William Johnson, rekao je policiji kako je aligatora pronašao uz cestu te ga uzeo s namjerom nošenja u prijateljevo jezero.

Policajci su pozvali čuvara jednog utočišta za životinje koji je uspio izvući aligatora iz automobila, iako se životinja borila te si u toj borbi ozlijedila rep. Aligator je odvezen u utočište za divlje životinje u Brazoriji, u kojem već živi nekoliko pripadnika njegove vrste.

Pretraga Johnsonova automobila otkrila je i neke ukradene stvari, pa je on uz ilegalno posjedovanje aligatora optužen i za provalu. U policiji vjeruju kako je provalu počinio dok je aligator bio u automobilu.