Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Studentica prava i nekadašnja kraljica ljepote, poznata kao model s kalendara, završila je iza rešetaka. Osumnjičena je za otmicu i nanošenje teških tjelesnih ozljeda svom bivšem dečku.


25-godišnja Kumari Fulbright, suočena je s mogučnošću duge zatvorske kazne zbog sumnje da je sudjelovala u otmici, napadu, prijetnjama vatrenim oružjem te oružanoj pljački.

Vezani članci Slika nije dostupna Baka Miss SAD-a: Nismo vjerovali da će pobijediti! Slika nije dostupna FOTO: Miss Amerike Terese Scanlan je porijeklom Hrvatica!

Fulbright, koja se za Miss Arizone natjecala 2005 i 2006. godine, pojavila se i na kalendaru za 2008. godinu, i to, pomalo ironično, na fotografiji u bikiniju s oružjem u ruci. 

Kumari je s još trojicom muškaraca, osumnjičena za otmicu njezina 24-godišnjeg bivšeg dečka. Zanimljivo je kako je među trojicom Kumarinih pomagača također jedan od njezinih bivši partnera. 

Policija vjeruje da su osumnjičeni mladića oteli zbog sumnje da je ukrao nakit koji je Kumari osvojila na natjecanju ljepote. 

Prema, za sada nepotvrđenom scenariju, Kumari je pozvala mladića u svoj stan i ispričala se odlaskom pod tuš. Nkon što je otišla u wc u sobu su upala dva muškarca, koji su mladića napali, vezali i prijetili mu pištoljem da bi ga natjerali da prizna gdje je nakit koji je, navodno, ukrao. 

U međuvremenu se otmičarima pridružila i sama Kumari.
Ugrizla je mladića za podlakticu, ruku i uho, a  nakon toga mu je kuhinjskim nožem prislonjenim na glavu prijetila kako će ga ubiti. 

Prema policijskom izvješću mladića su nakon toga premjestili u drugi stan, gdje su nastavili s mučenjima, a zatim vratili u Kumarin stan gdje ga je ona čuvala prijeteći mu puškom. 

Na kraju je mladić ipak uspio osloboditi vezane ruke i ukrasti pušku, s kojom je zapucao, ali nije nikoga ubio. Nakon što je pobjegao iz stana, vikao i trčao niz ulicu tražeći pomoć, a Kumari se sakrila u svom stanu. 

Policija tvrdi da su ozljede na mladićevu tijelu potvrdile priču. 

No kada je policija došla u stan nekadašnje misice, zatekla je prazan prostor i isključen telefon te mobitel. No nakon nekog vremena uspjeli su joj ući u trag, kao i njezinim pomagačima. 

Misici su pomogli njezin nekadašnji dečko 44-godišnji Robert Ergonis, njegov 46-godišnji brat Michael Ergonis, te 40-godišnji Larry Hammond.