Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrvatski nogometni reprezentativci Darijo Srna i Mihael Mikić pregovaraju o kupnji luksuznih stanova u jednoj od ekskluzivnih vila na Trsju, čije se cijene kreću oko 300 tisuća eura po stanu.


Za stanove veličine od 131 do 156 četvornih metara, za koje treba izdvojiti po 1850 eura za kvadrat, interes je pokazao i njihov reprezentativni kolega Boško Balaban, ali je ipak odustao.

Vezani članci Slika nije dostupna Darijo Srna uživao na plaži sa svojom zanosnom ženom! Slika nije dostupna FOTO: Do zuba trudna Ljupka Gojić prošetala Zagrebom

"Raspitivali smo se za stanove kao i Mikić i Srna, ali smo odustali jer smo pronašli drugo rješenje. Ne znam hoće li njih dvojica kupiti stanove, ali znam da su se dosta angažirali", objasnila je Iva Radić Balaban za Jutarnji list.

Urbane vile smještene su iznad Svetog Duha i, s obzirom na to da su u njima na tri kata samo tri stana, izgledaju kao obiteljske kuće, što je, izgleda, privuklo naše slavne nogometaše, pa je Mikić zainteresiran za kupnju čak dvaju stanova. 

"Zvali su nas, pa su došli i pogledati stanove. Mihael Mikić kupio bi čak dva stana, ali čeka još da i njegova supruga Ljupka, koja je u to vrijeme bila na putu, pogleda vile i odluči. Nikakvi ugovori o kupnji još nisu potpisani, ali veliki interes postoji", objasnili su u Rogožar prometu, čije stanove uglavnom kupuju poduzetnici. 

Na gornjem od tri kata svake od vila nalazi se, navode, penthousei s terasom od 50 četvornih metara, a ostala dva stana na nižim katovima imaju terasu od “samo” 30 četvornih metara.
 
"Svaki stan ima garažu i spremište i još po jedno parkirališno mjesto ispred vile. Ambijent je prirodan, s mnogo zelenila, a sve je luksuzno uređeno. Počelo se graditi prošle godine, a useljivo će biti uskoro", kažu u Rogožar prometu i dodaju da se trenutačno uređuju okoliš i neke sitnice u unutrašnjosti, pa je završetak svega pitanje dana.