Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Čini se kako je došao kraj kontroverznoj vezi topmodela Kate Moss i pjevača Petea Dohertyja. Prema izjavama njihovih prijatelja Kate je jednom zauvijek izbacila Petea iz stana.


Navodno je Kate izbacila Petea jer ju je prevario s južoafričkom brinetom Lindy. 

Vezani članci Slika nije dostupna 'Zlobna stara baba udarila me u glavu' Slika nije dostupna Pete će ukrasiti svoj penis

Iz stana u St John's Woodu izbacila je i njegove stvari uključujući klavir, gitare i slike, koje su prevezene u Hackney, u istočnom Londonu. 

Njihovi prijatelji tvrde kako su Kate i Pete prije izbacivanja na ulicu imali buran vikend. 

'Gotovo je s njima. Ona je promijenila bravu i Pete ne može više doći ni blizu. Kate je bijesna na njega. Ne želi da itko pravi budalu od nje. U stanju je biti jako ljubomorna i neće biti s muškarcem koji je vara', kaže jedna od prijateljica poznate manekenke. 

S druge strane, Peteovi prijatelji tvrde da je on taj koji je prekinuo vezu s Kate. 

'Kate je ljutita i potpuno opsjednuta i želi da joj se Pete javi. On je jednostavno više ne želi trpjeti, ona ga guši i zato je predložio da se privremeno raziđu', tvrdi jedan od prijatelja poznatog pjevača. 

Jučer se 28-godišnji Pete morao pojaviti na sudu zbog optužbi za posjedovanje kokaina, heroina i kanabisa. 

Na sud je kasnio više od dva sata. 

Priznao je krivnju za posjedovanje narkotika, te dva prometna prekršaja. Time je izbjegao zatvorsku kaznu jer mu je sudac ponudio izbor između liječenja i zatvora.

Frontman grupe Babyshambles je navodno pred sucem Lachharom zaplakao i priznao kako je tranutačno beskućnik, jer ga je djevojka izbacila iz stana i promijenila bravu na vratima. 

Pete sada navodno živi u prikolici.