Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Osamnaestogodišnja djevojka u showu na BBC televiziji priznala je kako je u razdoblju od dvije godine spavala s najmanje 50 muškaraca.


Cheryl Tunney javno je priznala kako je od gubitka nevinosti, odnosno od 16. godine, spavala s toliko partnera da se većini ne sjeća imena.

Vezani članci DokiShop - Everett Novčanik kao poklon: Evo tri prijedloga s kojima nećeš pogriješiti! Brade repatice Što kažete na ovaj trend, biste li dopustili dečku ili mužu da nosi bradu repaticu?

Većinu od svojih ljubavnika Cheryl je upoznala preko internetske stranice koju zajedno s prijateljima posjećuje od svoje 14 godine. 

'Znali smo pobjeći iz škole i u obližnjem internet kafiću online flertovati s dečkima. Prvi put sam išla upoznati jednog dečka kada sam imala 14 godina, no i mama mi je pravila društvo. Nevinost sam izgubila sa 16, a do sada sam imala najmanje 50 partnera. To uopće nije velik broj u periodu od dvije godine', kazala je Cheryl.

Sa svojim priznanjem 18-godišnjakinja je neugodno iznenadila svoju majku Debbie i to u BBC-jevoj emisiji.  Nakon razgovora s seksologinjom, Cheryl je javno obećala da će prestati sa svojim promiskuitetnim ponašanjem. 

Ovaj show na BBC-ju suočava djecu i roditelje u škakljivim diskusijama o seksu kako bi razbio zidove između generacija i razvio osjećaj povjerenja.

'Ne mogu vjerovati da je moja mama u cijelom životu spavala samo s troje muškaraca. A moja brojka čini se još gorom zbog činjenice da se mogu sjetiti samo 40-tak imena mojih ljubavnika', kazala je Cheryl. 

Gđica. Tunney, koja namjerava postati frizerka, kaže kako joj je drago što je sudjelovala u showu. No, priznala je da je lagano nervozna zbog emitiranja, jer 'ne želi da ljudi o njoj imaju loše mišljenje'.