Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ostavljen i u ljubav razočaran indijski zavodnik Sarjeet Yadav u spomen svojoj bivšoj ljubavi u zapadnoj Indiji, u Rajkoti, ulice pretvara u pozornice te publiku zapanjuje nadasve bizarnim performansima.


27-godišnji Sarjeet Yadav pred okupljenim mnoštvom izvodi izrazito opasne točke, a sve u znak sjećanja na ženu njegova životu koja mu je slomila srce. 

Vezani članci Djeca u vrtiću, ilustracija Međunarodni dan djeteta, a za njihova prava bore se mnoge udruge koje ističu: Pred društvom je još puno posla Provjereno: Violinist i Melani - 15 Priča o jednom posebnom violinistu i prekrasnoj Melani: "Ljubav je to, da. Djela, bez toga nema ništa"

Indijac je imao težak život;  kao osmogodišnjaka ostavili su ga roditelji i od tada je prepušten sam sebi. Završni udarac zadala mu je žena u koju je vjerovao. Izvodi opasne točke kako bi se osjećao živim, jer za njega sve je postalo besmisleno. 

'Osoba koju sam volio cijelim bićem me ostavila, s njom sam jedino želio biti, ona je bila moja inspiracija',  kaže razočarani Indijac. 

Yadav svoju publku uveseljava točkama kao što su razbijanje pivskih boca o glavu te valjanje po staklu. 27-godišnjak golim rukama trlja gorivo na užareno željezo i izlaže dio tijela vatri. 

Izdržljivi mladić osmislio je bolni skeč u kojem rane na prsima trlja čili papričicom. 

Pažljivi Yadav na kraju svoje izvedbe upozorava publiku da ne čini takve iznimno opasne stvari.