Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvije aktivistice PETA-e, odjevene samo u bikini napravljen od salate, zavjetovale su se u centru Seuola da će se zalagati kako bi što više Koreanaca preobratile na vegetarijanstvo.


Ashley Fruno iz Kanade i Holly Suan iz Hong Konga, članice internacionalnog društa koje se bori za prava životinja, vode kampanju u kojoj promoviraju vegetarijanstvo. 

Vezani članci Kupaći kostimi Uživaju u ljetu punim plućima, a dokaze su podijelile na društvenim mrežama Sezona bikinija Pred njima se pijesak pretvara u staklo, provjerite kipuće prizore s plaža

'Osoba vegetarijanstvom godišnje spasi oko 95 životinja i reducira rizik oboljenja od dijabetesa, bolesti srce,  infarkta i karcinoma. Tako da nema bolje stvari koju možete učiniti za svoje zdravlje nego prestati jesti životinje', kaže Fruno.

Noseći bikini od salate, 20-godišnja Fruno i 32-godišnja Suasn prenose poruku koja govori: 'Neka se vegetarijanstvo u potpunosti saživi s vama'. 

Ove, takozvane 'salata dame',  putuju svijetom i ljudima prenose pozitivne poruke o vegetarijnstvu. Upozorajavu da jedenje mesa uzrokuje patnje životinja, a ljudi svoje  zdravlje izlažu rizicima oboljenja od niza bolesti.