Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ponovno okupljanje tročlane rock skupine The Police završit će ovoga ljeta posljednjim koncertom u New Yorku čiji će prihod biti namijenjen kulturuno-umjetničkim programima newyorških javnih televizija.


Pjevač i basist Sting, bubnjar Stewart Copeland i gitarist Andy Summers ponovno su se okupili za svjetsku turneju prošlog svibnja i, po podacima internet stranica Billboarda, već do 30. rujna zaradila više od 171 milijun dolara od 53 koncerta koje je vidjelo 1,5 milijuna ljudi.

Vezani članci Slika nije dostupna Fox TV: Dolazi Thompson, nacionalist čiji fanovi nose naci obilježja Slika nije dostupna NYT proziva Thompsona zbog 'ustaštva'

Skupina će se s Britanijom oprostiti 29. lipnja u londonskom Hyde Parku a turneju će završiti koncertom u New Yorku za koji još nisu objavljeni datum i mjesto.

"Počašćeni smo da ćemo biti partneri javne televizije i imamo duboko poštovanje za njihovu predanost umjetnosti i kulturi", objasnila je u izjavi skupina Police odluku da prihod od koncerta doniraju kulturno-umjetničkim programima javne televizije.