Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Fox TV: Dolazi Thompson, nacionalist čiji fanovi nose naci obilježja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Marko Perković Thompson trebao bi 2. studenog nastupiti u Hrvatskom centru u New Yorku, a Fox TV je najavio taj koncert, dodavši kako hrvatski pjevač sa 'sobom donosi kontroverzu'.

- Hrvatski rock bend Thompson dolazi u New York. Radi se o vrlo popularnom bendu u Hrvatskoj, a Marko Perković njegov je glavni član i frontman, koji je nadimak Thompson dobio po automatskoj pušci. On i njegov bend hrvatski su nacionalisti, a njihovi obožavatelji 'koketiraju' s nacizmom i nacističkom prošlošću zemlje. Koncert benda u New Yorku već je rasprodan, a židovske udruge i grupe, poput centra Simon Wiesenthal, nastupi Marka Perkovića i njegovog benda prilično uznemiruju i zabrinjavaju, piše na stranicama Fox.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zabranjen još jedan koncert Marka Perkovića Thompsona Slika nije dostupna Američki i kanadski mediji promijenili stav prema Thompsonu

Osim kratkog teksta na stranici Fox TV-a objavljen je i televizijski prilog o Marku Perkoviću Thompsonu, popraćen kadrovima iz spota za pjesmu 'Čavoglave'.

>> Otkazan Thompsonov koncert u Torontu

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene