Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Američka glumica i r&b pjevačica Brandy Norwood bila je sudionica lančanog sudara četiriju automobila do kojega je došlo 30. prosinca prošle godine na kalifornijskoj autocesti 405, pri čemu je život izgubila jedna 38-godišnjakinja.


Uzroci sudara još se istražuju, no za sada nitko nije uhićen niti priveden. Smrt 38-godišnje žene proglašena je nesrećom.

Vezani članci Policijski očevid Krš i lom na zagrebačkoj Aleji Bologne: U sudaru automobila ozlijeđene dvije osobe Fail Situacija je eskalirala u rekordnom roku, a sve je počelo sitnom nezgodom

Brandy Norwood, prema izjavama očevidaca vozeći autocestom nije usporila te je svojim Land Roverom udarila u Hondu koja je vozila ispred nje, brzinom od 104 km/h, kojom je upravljala 38-godišnja žrtva Awatef Aboudihaj, izvijestila je kalifornijska policijska patrola. Aboudihaj je svojim automobilom udarila u vozilo pred sobom, skrenuvši potom iz svoje trake u drugu, pri čemu se u njezino vozilo 'zabio' automobil koji je vozio drugom trakom autoceste. 

Nesretna vozačica zadobila je ozljede opasne po život te im je podlegla u vozilu hitne pomoći na putu prema bolnici. Vozačica automobila koja je udarila u njezin automobil zadobila je lakše ozljede.

Brandy nije ozlijeđena i nije bila pod utjecajem droge niti alkohola, rekla je njezina glasnogovornica Courtney Barnes. "Brandy želi javno izraziti sućut obitelji poginule vozačice", rekla je.

Brandy Norwood (27) pjevačku je karijeru počela s 14 godina, glumila u nekoliko filmova te nastupala u više tv-emisija. Snimila je pet albuma, a nagrada Grammy uručena joj je 1999.