Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dečki iz Leta3 nedavno su se vratili s, kako sami kažu, nikad bolje turneje u sklopu koje su u šest dana održali šest koncerata u Austriji, Švicarskoj i Njemačkoj. Svoje svježe impresije s javnosti su podijelili na portalu Blog.hr.


Europska turneja počela je u Beču, a dečki na let3blog.hr. pišu kako je to bio jedan od njihovih najboljih koncerata. Publika se u potpunosti opustila i uživala, a riječke glazbenike na kraju je zvala na dva bisa. 

Vezani članci Gazde u Australiji Gazde peti put na turneji u Australiji: Donirat će i sredstva za pogođene vatrenom stihijom Nina Badrić i Petar Grašo Nina Badrić i Petar Grašo uhvaćeni u šetnji ruku pod ruku ulicama New Yorka: "Slatki ste, uživajte"

Središnji dio turneje zakuhtao se u Švicarskoj, gdje je Let3 dobio obožavatelje koji su popratili njihove koncerte i po drugim gradovima. 

'Ekipa iz Schaffahusena došla je na koncert u Winterthur!', oduševljeno pričaju članovi Leta3 koji su, kako bi što bolje dočarali atmosferu s turneje, na Blog.hr-u objavili nekoliko najnovijih fotografija.