Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

23-godišnja članica grupe Sugababes, Amelle Berrabah, uhićena je nakon što je napala 18-godišnju djevojku od koje su je morali odvojiti redari u baru.


Djevojka tvrdi da ju je pobješnjela Amelle, inače najnovija članica benda, napala bez ikakvog povoda. 

Vezani članci Tučnjava, ilustracija Petorica mladića napala trojicu 18-godišnjaka. Određena im i zabrana približavanja Ilustracija Napadnuta hrvatska misionarka: Provalnik je udario mačetom po glavi i ramenu

"Odjednom je poludjela i napala me. Bacila me na prijateljicu i obje smo pale na pod. Počela je tući mene, no tada se okomila na moju prijateljicu i počela ju tući po glavi. Jednostavno nije željela prestati", izjavila je djevojka. 

Amelle su od djevojaka odvojili izbacivači Med Bara u Guildfordu, a prestrašene su djevojke pozvale policiju. Amelle je uhuićena nakon što je pred policajcima ponovno napala djevojku. 

"Nisam mogla vjerovati. Nije je bilo briga što je došla policija, samo me željela ponovno udariti. Policija ju je zgrabila i odvukla u 'maricu'. 

"Ona je luda", dodala je napadnuta djevojka. 

Amelle je noć privela u pritvoru, a ujutro je puštena uz jamčevinu.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju