Tko je barem jednom pogledao legendarne 'Mućke' sigurno će odmah shvatiti o čemu se radi. No, ovaj put 'plonker' nije ispao Rodney, već sam Del Boy. Glumac David Jason se naime, nakon londonske premijere svog novog filma 'The Colour Of Magic', gotovo odvezao u krivom automobilu.


Možda su krive sunčane naočale, no David Jason je odlazeći s premijere 'uletio' u prvi automobil koji je vidio. Nakon što se 'zavalio' na stražnje sjedalo potpunog neznanca, 68-godišnjeg glumca je supruga Gill Hinchcliffe doslovce počela vući iz krivog automobila. 

Vezani članci Slika nije dostupna Del Boy i Rodney otkrili spomen-ploču piscu Mućki Slika nije dostupna Što Delboy kaže na američku verziju Mućki?

Sir David je pak, pokazao kako se zna našaliti i na svoj račun te je izlazeći izrekao jednu od najpoznatijih fraza popularnog serijala - "Rodney, you plonker!", no ovaj put ju je uputio samom sebi. 

Okupljena gomila počela je skandirati "plonker, plonker", a Jason, supruga i njihova 7-godišnja kćerka Sophie Mae započeli su potragu za njihovim automobilom i vozačem. 

"Nosio je sunčane naočale iako je bila noć jer ima problema s očima i blicevi fotoaparata ga prilično dezorijentiraju kada izađe iz mračne prostorije kao što je kino dvorana. Pretpostavljam da to dolazi s godinama", našalila se i njegova agentica Meg Poole.