Sienna Miller našla je idealnu lokaciju na kojoj će izreći sudbonosno 'da' svom odabraniku, glumcu Rhysu Ifansu. Odabir je pao na privatnu plažu smještenu na otoku Mujeres, u Meksiku.


'Ovo je savršeno mjesto za Siennin veliki dan, plaža se praktički nalazi u sredini ničega, tako da će na svečanosti biti samo najbliži članovi obitelji i prijatelji, a nitko im nepozvan neće smetati', kazao je glumičin blizak prijatelj. 

Vezani članci Ivan Kaštelan na zasutoj plaži u Makarskoj Makarani bijesni zbog nasipavanja zemlje i kamenja na plaže, gradonačelnik poručio: "Neću zaustavljati razvojne projekte" Slika nije dostupna FOTO: Prirodna bikini erotičnost Sienne Miller

Sienna i Rhys zaljubili su se u Meksiko na prvi pogled, tako da su oboje zaključili da je to idealno mjesto za vjenčanje. A ako je dobro za vjenčanje, znači da je savršeno za odmor. Tako Sienna i njezin zaručnik uživaju na meksičkoj plkaži, sunčaju se, piju jeftino pivo i brčkaju u moru. 

Pionirka boho-šika, 26-godišnja Sienna, svoj je prepoznatljivi stil zamijenila sarongom, bikinijem i sunčanim naočalama. 

Na privatnoj plaži gdje će se održati svadba smještena je luksuzna vila s deset soba, nekoliko kućica za goste te pristanište za jahte. Nakon ceremonije vjenčanja, gosti će uživati u tradicionalnim meksičkim jelima i najboljoj teqili.