Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Drele je objavio dva nova pravila na Farmi, a i gazdarica Dvina unijela je jednu novinu pri određivanju Sluga. Naime, Sluge su ovaj put odabrane glasovanjem svih članova zajednice.


S obzirom na dominaciju starosjedioca, nije iznenađenje da su opet izabrani podanici iz redova novih Farmera. Jura je dobio šest glasova, a Neno pet, kao i Hana.

Vezani članci Djeca odlaze iz škole, ilustracija Biti "superodlikaš" više nije privilegija: Uvode se značajne promjene za upis u srednje škole Bernard Kaić Epidemiolog Kaić o omikronu i kako će nova pravila o putovanju utjecati na sezonu: "COVID potvrde imaju sve manje smisla"

''Ja kao Gazdarica odlučujem da će Neno biti Sluga, a ne Hana'', odlučila je Dvina.

I tako su se Jura i Neno preselili u kućicu za Sluge, a jedan od njih će u petak morati u Arenu. Zanimljivo će biti vidjeti koga će gledatelji izabrati za drugog Duelista. Naime, od ovog tjedna dopušteni su i muško-ženski dvoboji, što znači da bi jedan od ovih momaka mogao za protivnika imati i neku od Farmerica. U tom slučaju, igrat će se dvoboj umova tj. igra znanja.

Farmere osim nove Gazdarice očekuju i nova pravila. 

Drele je uz vijest o novoj Gazdarici Farmerima obznanio još jednu zanimljivu informaciju. Radi se o novim pravilima koja se uvode na polovici trajanja showa.

Nova pravila su sljedeća:

1. Sluge mogu biti istog spola
2. Dvoboj može biti mješovitog tipa, dakle muško-ženski, ali je u tom slučaju dozvoljena samo igra znanja

Farmerske reakcije na nova pravila bile su prilično burne, te je za pretpostaviti kako će donijeti pregršt zanimljivih obrata u daljnjem tijeku događaja.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju