Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Operacije uspješna, povratak već za dva tjedna?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U zagrebačkoj Klinici za traumatologiju jučer je operiran Mirko Filipović. Operacija koljena bila je uspješna i Cro Cop će nekoliko dana provesti kod kuće, a potom najvjerojatnije ide i na rehabilitaciju u Pulu. No, najvažnija vijest je ta da je povratak u ring najvaljen već za dva tjedna.

Nakon što su zaredala otkazivanja borbi Cro Cop je 'pauzu' iskoristio za sanaciju nekih starih ozljeda i operaciju koljena. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mirko danas na operaciji koljena, u ringu 22. rujna! Slika nije dostupna Snimka borbe Cro Copa i Sancheza

Iako bi se očekivalo će jedno vrijeme biti 'izvan pogona', Mirko na povratak treninzima neće dugo čekati. Naime, već 22. rujna čeka ga borba u Japanu. Iako se protivnik još ne zna, vjerojatno će to biti Nizozemac Alistair Overeem ili Rus Sergei Kharitonov. Nakon te borbe, čeka ga još jedna za Novu Godinu, a Mirko se nada Fedoru Emelianenku.

Kako je ove godine bio samo jednom u ringu, 34-godišnji Mirko jedva čeka povratak i to na velika 'vrata'. Želi uzeti pojas Dreama i vratiti se u UFC makar samo za jednu borbu.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene