Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Operacije uspješna, povratak već za dva tjedna?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U zagrebačkoj Klinici za traumatologiju jučer je operiran Mirko Filipović. Operacija koljena bila je uspješna i Cro Cop će nekoliko dana provesti kod kuće, a potom najvjerojatnije ide i na rehabilitaciju u Pulu. No, najvažnija vijest je ta da je povratak u ring najvaljen već za dva tjedna.

Nakon što su zaredala otkazivanja borbi Cro Cop je 'pauzu' iskoristio za sanaciju nekih starih ozljeda i operaciju koljena. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Cro Cop počinje s treninzima za dva tjedna Slika nije dostupna Pogledajte snimku Cro Cop vs. Alistair Overeem

Iako bi se očekivalo će jedno vrijeme biti 'izvan pogona', Mirko na povratak treninzima neće dugo čekati. Naime, već 22. rujna čeka ga borba u Japanu. Iako se protivnik još ne zna, vjerojatno će to biti Nizozemac Alistair Overeem ili Rus Sergei Kharitonov. Nakon te borbe, čeka ga još jedna za Novu Godinu, a Mirko se nada Fedoru Emelianenku.

Kako je ove godine bio samo jednom u ringu, 34-godišnji Mirko jedva čeka povratak i to na velika 'vrata'. Želi uzeti pojas Dreama i vratiti se u UFC makar samo za jednu borbu.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene