Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SAMSUNg GALAXY S20

Pametnim telefonom snimite video kinematografske kvalitete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samsung Galaxy S20 serija pametnih telefona videozapise podiže na sasvim novu razinu uz fenomenalnu 8K rezoluciju.

 Samsung Galaxy S20 serija pametnih telefona ima najnapredniju kameru od svih uređaja iz Galaxy obitelji dosad, gdje revolucionarni hardver u kombinaciji s inovativnim softverom i umjetnom inteligencijom u potpunosti mijenja iskustvo fotografiranja. Dizajn kamere Galaxy S20, S20+ i S20 Ultra uređaja osmišljen je kako bi fotografiranje, snimanje, uređivanje te dijeljenje fotografija ili videozapisa bilo jednostavnije nego ikad.

Pročitajte i ovo PR OGLAS Samsung Lifestyle kolekcija donosi blagdansku čaroliju u svaki dom pr Oglas Kako se nakon blagdana držati novogodišnjih odluka vježbanja?

1. Važne detalje uhvatite kakvi stvarno jesu

Veća rezolucija čini naše fotografije realnijima, zbog čega su kamere na Galaxy S20 pametnim telefonima opremljene s naprednim senzorima kako bi mogli svoje uspomene zabilježili u visokoj kvaliteti. Rezolucija kamere na Galaxy S20 Ultra je nevjerojatnih 108MP, dok su Galaxy S20 i S20+ također obogaćeni vrhunskim kamerama od 64MP. Vaše će fotografije i videozapisi izgledati savršeno, čak i kada povećavate gradske panorame ili najsitnije detalje upečatljivih pejzaža.

2. U središtu zbivanja

Uz opciju Space Zoom ništa vam neće promaknuti jer Galaxy S20 i S20+ imaju povećanje do 30x, a uz Galaxy S20 Ultra i najsitnije detalje moguće je otkriti s povećanjem od čak 100x. Bilo da se nalazite na koncertu omiljenog pjevača ili pokušavate izbliza uhvatiti najdražeg igrača tijekom utakmice, Space Zoom tehnologija osigurava preciznost te kvalitetu slike.

3. Videozapisi kinematografske kvalitete

Prekrasni prizor zalaska sunca nikako da ispadne kako treba? Ne brinite. Samsung Galaxy S20 uređaji nude snimanje 8K videozapisa kako savršeni trenutci više neće biti zabilježeni samo u našim sjećanjima. Osim toga, ovi jedinstveni pametni telefoni vam pomoću AI pomažu izabrati najbolje kadrove vaših videozapisa kako bih ih spremili u obliku fotografija u visokoj rezoluciji od 33MP. Zato dijeljenje posebnih trenutaka, baš onako kako ste ih doživjeli, s najdražim prijateljima i članovima obitelji nikad nije bilo jednostavnije.

4. Kamera radi sve umjesto vas, čak i u pokretu

Spontani susreti ili neočekivani pogodci na utakmici mogu vam promaknuti dok se pripremate za snimanje. Tu će svakako pomoći i Single Take tehnologija, koja uz pomoć umjetne inteligencije snima više različitih kadrova koristeći sve kamere. Zahvaljujući ovoj značajki, sve što morate napraviti je dodirnuti ikonu za snimanje, a vaš Galaxy S20 pametni telefon stvorit će snimku od 10 sekundi na više različitih načina. Nakon toga, u galeriji možete pregledati snimljene isječke i odlučiti koji vam se najviše sviđa kako bi ga podijelili s drugima.
Isto tako, Super Steady značajka analizira pokrete kako bi stabilizirala snimljeni isječak, zbog čega se ne morate brinuti kada sljedeći put bilježite akcijske prizore jer će svi pokreti na kameri biti glatki i stabilni.

5. I noćne fotografije su kristalno jasne

U kamere na Galaxy S20 uređajima ugrađen je i veliki senzor koji upija svu svjetlost – odzvonilo je mutnim fotografijama i videozapisima noćnih prizora jer fotografije postaju čiste i jasne bez obzira na uvjete osvjetljenja.

Korisnici mogu isprobati i Night mode opciju, koja uz pomoć tehnologije za obradu više fotografija i multi-ISO kompozicije smanjuje zamućenje koje se obično nalazi u uvjetima noćnog i slabog osvjetljenja. Također, Galaxy S20 Ultra koristi i nona-binning tehnologiju koja spaja devet piksela u jedan kako bi stvorila kristalno jasne fotografije i videozapise pri slabom osvjetljenju.

Jedinstvene tehnologije kamere omogućit će svakom korisniku Galaxy S20 serije uređaja nevjerojatno iskustvo fotografiranja i snimanja, kao i u stvaranju albuma životnih uspomena u visokoj kvaliteti. Nabavite Samsung Galaxy S20, S20+ i S20 Ultra već danas, te počnite kreirati svoju galeriju životnih trenutaka gdje se lakoćom možete odabrati najbolje trenutke koje ćete podijeliti s najbližima.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene