Obavijesti Video Pretražite Navigacija
evakuacija doma

Štićenici splitskog Doma za starije i nemoćne pristižu u Makarsku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Po dolasku štićenika u Makarsku mjeri im se temperatura nakon čega ih medicinsko osoblje iz pratnje vodi do njihovog smještaja. 47 korisnika Doma pozitivno na COVID- 19.

U Specijalnu bolnicu za medicinsku rehabilitaciju Biokovka u Makarskoj, u nedjelju oko 17 sati kolima Hitne pomoći i županijskog Zavoda za hitnu medicinu stigle su prve od pedesetak osoba iz Doma za starije i nemoćne iz Vukovarske ulice u Splitu, a ostali bi trebali stići tijekom dana.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna poslali priopćenje Djelatnici Doma u Splitu: ''Jednoglasno podržavamo našeg ravnatelja. Napadati ga nije ljudski'' Slika nije dostupna 10 osoba pozitivno Štićenici Doma smješteni na Križine: Beroš stigao u Split, oglasio se i ravnatelj splitskog KBC-a

Po dolasku štićenika u Makarsku mjeri im se temperatura nakon čega ih medicinsko osoblje iz pratnje vodi do njihovog smještaja.

Pripremljene su 54 sobe, a štićenici splitskog doma u makarskoj bolnici Biokovka imat će na raspolaganju svu potrebnu medicinsku i drugu skrb osoblja bolnice, doznaje se u toj zdravstvenoj ustanovi.

Sve je dogovoreno sa Splitsko-dalmatinskim Stožerom civilne zaštite i medicinskom strukom te ravnateljem Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Markom Ožićem Bebekom, potvrdio nam je u telefonskom razgovoru dr. Bebek. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene