Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tužne scene

Beogradska Štark arena opet postaje COVID bolnica: "Već poslijepodne ćemo moći primiti prve pacijente"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srbija se bori sa sve većim brojem zaraženih koronavirusom. Vojnici su jutros dezinficirali beogradsku arenu i u nju postavljali krevete.

"Grad Beograd upravo je završio dezinfekciju i postavljanje za privremenu COVID bolnicu u Štark areni. Vojska je upravo počela s unošenjem opreme i kreveta. Bolnica će biti spremna do podneva. Nadam se da, kao i prošlog puta, ova bolnica neće imati pacijente", napisao je na Facebooku zamjenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, prenosi Blic.

Pročitajte i ovo Ana Brnabić (Foto: Pixell) 18 umrlih, 386 zaraženih Brnabić: "Molim vas, ljudi, umrijet će i drugi pacijenti, za prosvjede će biti vremena" Slika nije dostupna Zbog pooštravanja mjera Prosvjedi u Beogradu i Novom Sadu: U srijedu ozlijeđene najmanje 42 osobe, uhićeni deseci prosvjednika

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić za RTS je izjavio da će poljska bolnica već poslijepodne moći primiti prve pacijente.

Srbija se već tjednima bori s porastom broja novooboljelih. Jučer  je potvrđeno 302 novozaraženih i petero umrlih od koronavirusa. Od početka epidemije 6. ožujka u Srbiji je registrirano 16.131 inficiranih i 311 umrlih. Postotak smrtnosti je 1,93 posto.

Izvanredno stanje proglašeno je u Beogradu i još devet gradova, a najteže stanje i dalje je u Novom Pazaru i Tutinu na Sandžaku.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene