Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Na Twitteru

Kosor oštro odgovorila srpskom predsjedniku: "Zločinac mu je organizirao skupove. Vučić s pušketinom iznad Sarajeva, forever"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jadranka Kosor oštro je odgovorila na prozivke iz, kako je napisala, redova ''vučićevaca''. Njezin odgovor uslijedio je nakon što je Vučić komentirao tvit u kojem je napisala da očekuje pokretanje ispisivanje Vučićeve stranke iz Europske pučke stranke.

"Čujem da me razni vučićevci prozivaju zbog tvita o Vučiću i njegovima. Šokantno je, a to sam govorila uvijek, da je njegova stranka primljena u Europsku pučku stranku, a zločinac Šljivančanin organizirao mu je skupove. Vučić s pušketinom iznad Sarajeva, forever", napisala je na Twitteru Kosor.

Vučić na konferenciji za medije komentirao tvit

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić - 1 Posjetio Macrona Vučić nabavlja 12 borbenih aviona, cijena je paprena Slika nije dostupna kaos u beogradu Emotivan istup mladog prosvjednika: "Ćale, ovo je za tebe koji si umro, a nije bilo respiratora"

Podsjetimo, Vučić se u srijedu obratio medijima nakon nasilnih prosvjeda u Beogradu te se pritom osvrnuo i na reakcije iz Hrvatske. Komentirao je i tvit Jadranke Kosor koja je napisala da bi trebalo tražiti izbacivanje Vučićeve Srpske napredne stranke iz Europske pučke stranke te kazao kako ga fascinira spremnost da se podrže oni najgori u Srbiji.

Kako je Vučić kazao, neka oni koji moraju - uključuju i isključuju. "Gadosti koje sam pročitao u hrvatskim medijima samo govore o koordinaciji u napadima prema našoj zemlji", dodao je Vučić. Bila je to njegova reakcija na tvit u kojem je Kosor prozvala Pupovca, ali i Plenkovića te zatražila od njih reakciju zbog posljednjih događanja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene