Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ministri u Lici

Tolušić: "Mislim da nijedan korektan događaj u Hrvatskoj ne treba povezivati s Milinovićem"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HDZ-ovi ministri u obilasku su Like. Ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić jutros je na Plitvicama sudjelovao u potpisivanju 162 ugovora za mlade poljoprivrednike koji preuzimaju poljoprivredna gospodarstva od starijih nositelja.

U Smiljanu kraj Gospića pak ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić sudjelovao je na dodjeli ugovora malim, srednjim i velikim poduzetnicima i obrtnicima.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Ivan Penava Iz minute u minutu DP želi četiri ministarstva? Oglasio se HDZ. Bivši SDP-ovac: "Milanović je planirao srušiti Možemo" Ivan Penava predao liste za EU parlament utrka za sastavljanje vlade Penava uputio poruku Plenkoviću: "To je izigravanje naših stavova, upozoravam ga..."

U Lici će tijekom poslijepodneva biti i ministri Krstičević i Medved. Ministri uvjeravaju da njihovi posjeti nemaju veze s izborima za županijsku skupštinu Ličko-senjske županije koji su 10. ožujka.

"Što se tiče dolaska ministra Tolušića, doista nisam znao da je on danas u Gospiću, to jest u Ličko senjskoj županiji. Što se tiče povezanosti ovog događaja s gospodinom Milinovićem, ja mislim da nijedan događaj u Hrvatskoj, barem nijedan korektan događaj u Republici Hrvatskoj ne treba povezivati s gospodinom Milinovićem", rekao je ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić.

"HDZ će pobijediti u Lici u svakom slučaju. Ja bih samo podsjetio da smo imali ovakvo potpisivanje ugovora i u Zagrebu, i u Osijeku, evo, sada i u Lici, također će biti u Splitu", uvjeren je ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene