Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BIJESNI MJEŠTANI BLATA

''Prometni stručnjaci trebali bi zapaliti diplome. Da su vratili ležeće policajce, možda do ove tragedije ne bi došlo''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Strašna tragedija u kojoj je smrtno stradalo dijete potresla je Zagrepčane, posebno stanovnike Blata.

U prometnoj nesreći u četvrtak navečer na Karlovačkoj cesti u Zagrebu poginulo je dijete nakon što je na njega naletjelo osobno vozilo.

Pročitajte i ovo Svinje - 1 Policija na terenu Dvije prometne nesreće kod Zagreba: Svinje izazvale kaos kod Svete Helene, dio krana pao na cestu kod Svete Nedelje Ilustracija prometne nesreće Promet normaliziran Lančani sudar u zapadnom dijelu Zagreba

Potreseni stanovnici Blata na Facebook stranici ''Ja volim Blato!'' ne skrivaju ogorčenje i prstom upiru u prometne stručnjake koji su ranije maknuli ležeće policajce s te ceste.

''Dragi vijećnici VMO Blato, danas je ugašen život jednog malog anđela na našoj Karlovačkoj cesti na kojoj su 'veliki prometni stručnjaci' odlučili kako treba osigurati promet na istoj. E, pa mislim da bi te stručnjake trebalo opet pozvati i reći im da svoje diplome zapale jer našoj prometnoj situaciji nisu pomogli, nego su zaslužni za tragediju koja se danas dogodila.

Naime, da su se vratili ležeći policajci koji su nekada bili postavljeni, možda do ove tragedije ne bi došlo. No prometni stručnjaci su rekli da 'uspornici doprinose smirivanju prometa, ali isto tako štetno djeluju na objekte u neposrednoj blizini u smislu pucanja fasada i statičkog oštećenja objekata uslijed velikih vibracija i buke koju proizvode vozila prolazeći preko njih''', napisala je stanovnica Blata.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene