Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oporavak u tijeku

Osječki gradonačelnik Ivan Vrkić operiran, ugrađene su mu dvije premosnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osječki gradonačelnik Ivan Vrkić operiran je u četvrtak u Zagrebu i ugrađene su mu dvije premosnice, izvijestili su u petak iz osječke Gradske uprave.

Operacija je izvedena u KBC-u Zagreb, kamo je Vrkić nakon hospitalizacije u osječkome KBC-u upućen na daljnje liječenje, a u priopćenju za javnost iz Gradske uprave ističu da je poslijeoperacijski oporavak u tijeku te da je stabilno.

Pročitajte i ovo Benjamin Netanyahu dijagnosticirana hernija Netanyahu ide na operaciju, vlast privremeno preuzima zamjenik premijera Slika nije dostupna nije imao novi infarkt Osijek: Gradonačelnik Vrkić stabilno, uskoro operacija

Vrkić je 15. travnja poslijepodne drugi put u posljednjih nekoliko mjeseci zbog bolova u prsnom košu hospitaliziran u Zavodu za bolesti srca i krvnih žila osječkoga KBC-a. Nalazi su pokazali da nije riječ o novom infarktu, ali je koronarografija pokazala nova suženja na srčanim arterijama te da je nužno kardiokirurško liječenje i operacija.

Osječki gradonačelnik Vrkić hospitaliziran je u Zavodu za bolesti srca i krvnih žila osječkoga KBC-a i 13. prosinca prošle godine, kada su mu, nakon pregleda te koronarografije krvih žila, ugrađeni stentovi. (Hina)

Aktualno Kaos u Konjščini: Prosvjednici bacali kamenje na zgradu općine, intervenirala i hitna Kaos u Konjscini (Video: Zagorje.com) Kaos u Konjscini (Video: Zagorje.com) Foto: Zagorje.com Prosvjed u Konjščini (Foto: Zagorje.com) Prosvjed u Konjščini (Foto: Zagorje.com) Foto: Zagorje.com Prosvjed u Konjščini (Foto: Zagorje.com) Prosvjed u Konjščini (Foto: Zagorje.com) Foto: Zagorje.com Prosvjed u Konjščini (Foto: Zagorje.com) Prosvjed u Konjščini (Foto: Zagorje.com) Foto: Zagorje.com Prosvjed u Konjščini (Foto: Zagorje.com) Prosvjed u Konjščini (Foto: Zagorje.com) Foto: Zagorje.com +3 Prosvjed u Konjščini (Foto: Zagorje.com) Hrvatska Kaos u Konjščini: Prosvjednici bacali kamenje na zgradu općine, intervenirala i hitna 1/9 >>


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene