Obavijesti Video Pretražite Navigacija

LG-ove nove perilice rublja štede energiju, vodu, ali i vrijeme

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uštede bez kompromisa kad je riječ o performansama.

Nove LG-ove perilice rublja zaista su prilagođene modernom načinu života. Ne samo da omogućuju pranje više rublja u kraćem vremenu, nego osiguravaju impresivnu uštedu energije i vode, bez kompromisa kad je riječ o performansama. Ovi učinkoviti uređaji tako smanjuju potrošnju električne energije za do 15%, a vode do 40%.

Uz ove značajne uštede, nove LG-ove perilice donose i različite napredne značajke. Tako prskanje vode izravno po tkanini u trajanju od 120 sekundi dodatno unapređuje iznimne performanse pranja i ispiranja. Tu je i hladni ciklus koji, zahvaljujući tehnologiji ColdWash™, koristi hladnu vodu i unaprijeđene pokrete bubnja kako bi se prodrlo duboko u tkaninu pa učinak ne zaostaje za toplom vodom, a omogućava uštede. Nakon odabira programa, tehnologija 6 Motion Direct Drive pomiče bubanj u različitim smjerovima prilagođenim konkretnom rublju. Naposljetku, tehnologija pare nježno, ali snažno ulazi u tkaninu te eliminira prljavštinu, neugodne mirise i nabore, a uobičajeni program pranja skraćen je na svega 59 minuta, čak i pri pranju većih količina rublja.

Dakle, LG-ove nove perilice rublja idealne su za potrošače koji traže brzinu i učinkovitost, ali i manje iznose na računima.
 

Pročitajte i ovo PR Oglas LG Therma V dizalica topline – Energetski game Changer koji udobnosti daje novo značenje LG OLED OGLAS LG OLED televizori već su cijelo desetljeće na vrhu

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene