Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dnevnik Nove TV doznaje

Predsjednica traži istragu i stegovni postupak protiv zapovjednika HRM-a nakon što smo objavili snimku jurnjave automobila u kojem je bio na autocesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović traži pokretanje istrage i stegovnog postupka protiv zapovjednika HRM-a Ive Raffanellija nakon što je DNEVNIK.hr objavio snimku jurnjave po autocesti automobilom u kojem je bio i Raffanelli.

Nakon što smo objavili snimku na kojoj se vidi da automobil MORH-a u kojem je bio zapovjednik HRM-a Ivo Rafanelli, juri autocestom brzinom većom od 200 km/h, Dnevnik Nove TV doznaje da je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović zatražila pokretanje istrage i stegovnog postupka protiv zapovjednika Hrvatske ratne Raffanellija.

Pročitajte i ovo Pripreme za dolazak aviona Rafale u Hrvatsku - 3 Borbeni avioni FOTO Prvih šest aviona Rafale u Hrvatskoj za nekoliko tjedana: "Za mene je to bilo ispunjenje dječačkog sna" Slika nije dostupna topničko gađanje Vojne vježbe u Dalmaciji: Pogledajte gdje će biti zabranjeno kupanje i plovidba

''Stvorio se sekundu pokraj mene na ulazu u tune. To je katastrofa, bilo je - ajme!", rekao nam je čitatelj koji je na autocesti A1 na potezu od Dugopolja prema Zagvozdu snimio prebrzu vožnju MORH-ova vozila. "Stigao sam ga da snimimo brzinu, na nekim mjestima vozio je 230 kilometara. Znam da sam i ja bio u prekršaju zbog brze vožnje, ali sam ga morao snimiti", kazao je čitatelj.

Iz MORH-a su ranije potvrdili kako zapovjednik nije bio na službenom zadatku, već se vraćao kući u Tučepe, ali i da je spreman snositi sankcije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene