Obavijesti Video Pretražite Navigacija
dolijao mu službeni pas

U duplom dnu prtljažnika državljanin Srbije pokušao prošvercati 16 kilograma marihuane iz Hrvatske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na graničnom prijelazu Macelj 28-godišnji državljanin Srbije u petak oko 14:45 je osobnim automobilom pokušao je izvesti iz Hrvatske 16 kilograma marihuane.

Prilikom granične kontrole granični policajac posumnjao je kako se u osobnom automobilu krijumčari droga te je izuzeo vozilo na detaljnu graničnu kontrolu, javila je policija.

Pročitajte i ovo Zaplijenjena marihuana Na području Kaštela Kada ih je ugledao, pokušao je pobjeći: 29-godišnjaku policija oduzela pozamašnu količinu droge Slika nije dostupna Policija objavila video Htjeli preko granice sa 73 paketa marihuane, spriječio ih policijski pas Lily

Službeni pas za detekciju droga Aba potvrdio je sumnje svog ljudskog kolege i nakon toga vozilo je zapečećeno, a temeljem naloga Županijskog suda u Zagrebu 18. rujna 2021. godine je i pretraženo.

U posebno prerađenom dijelu prtljažnog prostora, u izrađenom duplom dnu, pronađeno je 50 paketa marihuane težine više od 16 kilograma, odnosno točno 16.002 grama.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu za neovlaštenu proizvodnju i prometa drogama 28-godišnji državljanin Srbije predan je pritvorskom nadzorniku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene