Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ukrali sedam vreća novca

Krvava pljačka kod Osijeka: Uhićeni muškarci i dalje u policiji, krim-istraživanje u tijeku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osječko-baranjska policija uhitila je razbojnike koji su u ponedjeljak presreli zaštitarsko vozilo na cesti između Hrastina i Koprivne, pucali u zaštitare i otuđili navodno sedam vreća novca.

Neslužbeno doznajemo da su osumnjičeni muškarci s područja Slavonskog Broda u dobi od 28 i 33 godine i da se trenutačno nalaze u prostorijama policijske postaje.

Pročitajte i ovo Ilustracija napadnutog dostavljača hrane Jedan lakše ozlijeđen U Zagrebu dva napada na dostavljače hrane Ilustracija uhićeno 8 ljudi Filmska pljačka kod susjeda: Banda ukrala čak 43.000 komada vrijednog državnog ordenja

"Tijekom jučerašnjeg dana policijski službenici obavili su pretrage domova dvojice hrvatskih državljana koji se dovode u vezu s kaznenim djelom počinjenim 21. listopada.

Nastavljamo provoditi kriminalističko istraživanje", izjavila je Vesna Žnidarić Bolarić, policijska službenica za odnose s javnošću, PU osječko-baranjske.

Razbojnici su zaštitare dočekali u klasičnoj sačekuši. Čekali su ih u šumi i kada su naišli, počeli su pucati po njima.

Ozlijeđeni zaštitari prevezeni su u osječki Klinički bolnički centar (KBC) iz kojeg su izvijestili kako je jedan od njih nakon obrade pušten na kućnu njegu, dok je drugi hospitaliziran na Odjelu za traumatologiju i izvan je životne opasnosti.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene