slavljenica uživa

Već mjesec dana krstare našom obalom: Kći milijardera s obitelji proslavila rođendan na Hvaru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Sretan rođendan, Tamara, volimo te puno", napisao je Jay Rutland u opisu fotografije na kojoj u Hvaru pozira s Tamarom Ecclestone i kćeri.

Još početkom lipnja bogate nasljednice Tamara i Petra Ecclestone su u Hrvatsku stigle sa svojim obiteljima, a Tamara je na našem otoku proslavila svoj 36. rođendan.

Pogledaj i ovo showbuzz Preslatka objava Kći najbogatije Hrvatice svima zatajila trudnoću, a sada je ponosno pokazala kćer koju je rodila prije 3 tjedna

Tamarin suprug Jay Rutland na Instagramu je objavio obiteljsku fotografiju sa Hvara te je zaželio svojoj ljepšoj polovici sve najbolje. "Sretan rođendan, Tamara, volimo te puno", napisao je u opisu fotografije na kojoj poziraju sa kćeri Sophijom (6). Obitelj se na našem najsunčanijem otoku odlično zabavlja, čemu svjedoče i fotke koje je Jay objavio na društvenim mrežama.

Milijunašice su nedavno bile u Dubrovniku gdje su se i ukrcale na lukzusnu jahtu u vlasništvu svog oca Bernieija Ecclestonea, a izgleda da im odmor na našoj obali i više nego godi. Posjetile su i Trogir, nakon kojeg su se zaputile na Hvar.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday @tamaraecclestoneofficial , we love you very much x ❤️ x

A post shared by Jay Rutland 🐿 (@jayrutland) on

Slavne sestre su se nedavno našle na udaru kritika na društvenim mrežama, gdje su im obožavatelji pisali prigovore jer su odmah nakon pandemije koronavirusa pobjegle u svoj luksuz.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene