Tamara i Petra Ecclestone s obiteljima su od početka lipnja u Dubrovniku, gdje su se ukrcale na luksuznu obiteljsku jahtu.

Galerija


Bogate nasljednice Tamara i Petra Ecclestone već nekoliko dana uživaju na Jadranu, uglavnom u Dubrovniku, gdje su se ukrcale na luksuznu jahtu Petara u vlasništvu njihovog oca Bernieja. U pauzi od uživanja na moru, Petra i Tamara sa svojim obiteljima obilaze Dubrovnik te uživaju u čarima hrvatskog juga koji obožavaju i na koji se uvijek rado vraćaju.

Vezani članci Potres kod Dubrovnika Potres magnitude 4,1 pogodio dubrovačko područje: "Probudio me, dosta se osjetio!", "Prvo lagani huk pa je dobro zatreslo" Joško Cebalo Dubrovačka županija priprema strože mjere, nastava se seli online

Fotografi su ih uhvatili s obiteljima dok su šetale starom gradskom jezgrom, nakon čega su otišle na večeru u restoran, gdje su večerali hobotnicu, škampe i tatarski od tune.

Slavne sestre su se nedavno našle na udaru kritika na društvenim mrežama, gdje su im obožavatelji pisali prigovore jer su odmah nakon pandemije koronavirusa pobjegle u svoj luksuz.

Tamara Ecclestone je objasnila svima da tijekom karantene nije uopće napuštala kuću, a kada se situacija smirila zaključila je da je najsigurnije doći u Hrvatsku.

Poznata domaća voditeljica odselila se iz stana koji je dijelila s dugogodišnjim dečkom, fotke ih otkrile?