Tamara Ecclestone se našla na udaru kritika zbog posjeta Hrvatskoj gdje odmara u doba korone.

Galerija


Bogatu nasljednicu, poznatu i kao kći najbogatije Hrvatice Slavice Ecclestone i bivšeg šefa Formule 1 Bernieja Ecclestonea, Tamaru Ecclestone ponovno su napali na društvenim mrežama nakon što je objavila novu fotografiju s odmora u Hrvatskoj, točnije s otoka Lokruma koji je posjetila s obitelji.

Vezani članci Tamara i Petra Ecclestone Bogate nasljednice s obiteljima uživale u šetnji Dubrovnikom i posjetile staru gradsku jezgru Petra Ecclestone - 2 Milijunašica se u Dubrovniku ne odvaja od bebe čije je rođenje tajila, a ime kćerkice i dalje uspješno krije

Naime, Tamara je objavila fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Jayom Rutlandom i kćeri Sophijom, što se nije svima baš svidjelo.

"Tražili smo zečiće na otoku Lokrumu", napisala je kratko uz slatku obiteljsku fotografiju.

"Život ti mora biti super kad izgleda kao jedan dugačak odmor. Što misliš da čime bi se bavila da nisi naslijedila brod pun novaca? Možda bi radila", napisala joj je jedna od pratiteljica no Tamara joj nije ništa odgovorila.

Ona je svoju poruku svim dežurnim kritičarima i dušebrižnicima poslala prije nekoliko dana, također putem Instagrama, nakon što su ju prozvali i negodovali zbog dolaska na odmor u Hrvatsku usred trajanja pandemije koronavirusa.

"Ovaj virus očito nije promijenio neke ljude na bolje, što je šteta. Za vas koji ste zbunjeni ili samo ogorčeni, nisam napuštala kuću uopće tijekom karantene, čak nisam išla ni u park vježbati. Napola sam Hrvatica pa sam odlučila da bi bilo najbolje i najsigurnije doći ovamo, što nije zabranjeno i slijedim hrvatska pravila. Što se tiče pitanja oko škole, povratak u školu bio je jedna od opcija ali smo odlučili da Fifi prati nastavu od kuće i napreduje bolje nego ikad. Ako ne griješim nitko nije obavezan me pratiti pa znate što trebate učiniti", napisala je u objavljenom postu.

Njezinoj sestri Petri čini se da takvi komentari nisu tako lako sjeli pa je u potpunosti odlučila zaključati svoj profil.

Ovakve fotke su rijetke: Nives i Goran razmjenjivali nježnosti u Zadru, s lica nisu skidali osmijehe