Jedva čeka

Severina u ultrakratkoj haljini i škakljivoj pozi otkrila čemu se jako veseli: "To je život, to je nada"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina u ultrakratkoj haljini najavila koncert u Splitu i pozvala sve na odgovorno ponašanje zbog koronavirusa.

Nakon odmora i uoči nastupa u poznatom splitskom klubu, Severina je na profilu na Instagramu podijelila sreću zbog istog i otkrila koliko jedva čeka ponovno stati na pozornicu pred svoju vjernu publiku.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Popularna Seve tako je objavila fotografiju na kojoj pozira u ultrakratkoj zlatnoj haljinici na ulicama rodnog joj Splita, i to u pozi u kojoj se ne bi svatko mogao dobro snaći.

“Skalinada, skalinada, tu se penje, tu se pada, to je život, to je nada...” Vanilla Split, sve ove godine se družimo i pravimo najbolje koncerte, ne zbog nas na sceni, nego vas koji se dolazite dobro zabavit. Veselim se zato jako i večerašnjoj svirci. Organizatori vode brigu o svim propisanim mjerama za “novo normalno”. Jer maske, dezinfekcija i oprez jesu nase “novo normalno”. Zato vas sve molim budimo odgovorni. Brinimo jedni o drugima. Bez obzira što smo na otvorenom, vodite računa o socijalnoj distanci. Svima na ulazu će biti mjerena temperatura, a sredstva za dezinfekciju posvuda dostupna. Ponesite i maske, premda nisu obavezne. Pokažimo kako se možemo zabaviti i biti odgovorni prema sebi i svojim prijateljima, ukućanima, a posebno djedovima i bakama. Pripremite osobne i dođite ranije. Volim vas", napisala je Severina uz objavljenu fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina) on

"Hop, hop, Severina je top", "Volimo te Seve", "Bravo, za svaku pohvalu", "Ajme Seve što mi činiš, daj pošalji neki gliser po mene u Vela Luku", "Hoću i ja", "Naša lijepa Seve", "Seve, pazi da ne trusneš", komentirali su njezini pratitelji koji trenutno broji 1,2 milijuna.

Čini se kako dobre zabave večeras u Splitu neće nedostajati, jer se atmosfera već lagano počinje zahuktavati.

Severina je posljednjih nekoliko dana provela sa sinom Aleksandrom te prijateljicama, a dio druženja podijelila je i na društvenim mrežama. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene