Konačno!

Otkrila što osjeća: Nakon mjeseci šutnje i glasina o razvodu od Igora Severina iznenadila najnovijim potezom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina na Instagramu objavila fotografiju s Igorom Kojićem i posvetila mu romantične riječi povodom njegova rođendana.

Nakon nekoliko mjeseci šutnje i nakon glasina o krizi u njihovu braku i odnosu, napisima o razvodu, Severina je konačno na svom profilu na Instagramu objavila zajedničku fotografiju sa svojim suprugom Igorom Kojićem i dala naslutiti da je njihova ljubav itekako živa.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

"Ovom divnom muškom stvorenju sretno uplovljavanje na 33 okretaja! Sretno, ljubavi", napisala je Severina u romantičnoj čestitci povodom Igorova 33. rođendana, uz heštegove volim što se volimo i ljubav se ljubavlju vraća.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina) on

Supružnici su glavna tema kuloara već neko vrijeme, a srpski su mediji nedavno pisali da je pjevačica zatražila razvod braka i da ju Igor moli da ostane s njim, međutim nakon ove objave čini se da je s njima sve u redu i da se i dalje vole.

Cijela priča počela je za vrijeme karantene zbog koronavirusa u Beogradu, kada su se njih dvoje navodno posvađali, ali i Severina s Igorovim roditeljima.

Posljednju fotografiju s Igorom prije ove Severina je profilu na Instagramu objavila 1. travnja povodom njihove pete godišnjice braka.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mate Rimac i Katarina Lovrić s prijateljima (FOTO: Instagram) Celebrity Mate Rimac zaručio se s lijepom djevojkom Katarinom, ona se pohvalila neuobičajenim prstenom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene