Igor Kojić na Instagramu je objavio preslatku fotografiju sa psom Đurom, koji ga je, čini se, osvojio.

Galerija


Šuškanja o kraju braka između Severina i Igora Kojića sve su glasnija, pogotovo nakon napisa u srpskim medijima koji su prenijeli kako on moli pjevačicu da ostane s njim, ali da ona nema sluha na takve molbe.

Vezani članci Severina Seve Igora više ne spominje, razdvojeni su i dalje, a pjevačica sve priče ignorira dok uživa na svojoj omiljenoj lokaciji Severina i Draga Kojić Keba (Foto: Instagram) Keba s knedlom u grlu pričao o Seve i Igoru te u kakvim je odnosima s njima, posebno je reagirao na pitanje o njihovom braku

Igor se sada nakon tih natpisa prvi put oglasio na svom profilu na Instagramu, gdje je objavio preslatku fotografiju sa psom Đurom, a u storijima i nekoliko videa u kojima ga mazi. No od Severine ni traga ni glasa na njegovu profilu, za fotografiju od nje nije dobio ni lajk. 

Supružnici se zasad nisu javno oglasili o navodnoj krizi, iako je ona navodno već kontaktirala svog odvjetnika kako bi privela cijelu priču kraju, a ona i Igor tek ponekad komuniciraju telefonski.

Igor ju navodno moli da ostane s njim i još razmisli o razvodu, ali čini se da je Severina donijela odluku i teško će ju nešto promijeniti. Navodno je Igor prije mjesec dana želio doputovati k njoj u Zagreb kako bi razgovarali, ali ona je to odbila.

Izvori srpskog tabloida tvrde kako u njihovu braku zapravo ne postoji samo jedan problem, već više njih, no zasigurno je jedan od najvećih svađa do koje je došlo za vrijeme karantene zbog koronavirusa u Beogradu. I to svađa između njih dvoje, ali i Severine i Igorovih roditelja, Dragana i Olje Kojić.

Tko gleda u njega uz takve kćeri? Lice uništio botoksom kao i majka jer je htio ostati mlad, ali njima to ne pada pamet