Jača od svega

Kraljica prvi put u javnosti nakon što je oduzela titule Meghan i Harryju, nije skidala osmijeh s s lica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Samo dan nakon što je priopćenjem javnost obavijestila da je postigla dogovor s Meghan i Harryjem, kraljica Elizabeta pojavila se u javnosti.

Kraljici Elizabeti zadnjih mjeseci definitivno nije bilo lako.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i kraljica Elizabeta Tome se nije nadala Meghan Markle usudila se odbiti važan kraljičin savjet, evo što joj je oštro odgovorila kada joj je ponudila pomoć

Nakon što se cijela kraljevska obitelj morala suočiti s pedofilskim skandalom u koji je upleten i njezin sin princ Andrew kojeg se optužuje da je spavao s maloljetnicama, unuk Harry i njegova supruga Meghan Markle priopćili su joj kako se žele odreći svih kraljevskih dužnosti.

Nakon tjedana pregovora tijekom vikenda je postignut dogovor kojim je kraljica javnost obavijestila da je podržala njihovu odluku.

A podrška je očito i sinu Andrewu s kojim se pojavila samo jedan otkako je objavila što je palača odlučila kad su Meghan i Harry u pitanju.

Princ Andrew bio je pratnja kraljici na misnom slavlju u Sandrighamu. Elizabeta koja je nosila crno-bijeli karirani kaput nije skidala osmijeh s lica dok su je fotografi pratili u sotpu.

Princ Andrew kraljevskih se dužnosti odrekao još u studenom prošle godine.

Od tada se nije pojavljivao na javnim događajima ni obiteljskim okupljanjima, izbjegao je čak i tradicionalno božićno okupljanje, ali čini se da mu je ovim današnjim pojavljivanjem kraljica odlučila dati javnu podršku.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene