kao da ne stari!

Jedna od najljepših Hrvatica u 58. dijeli fotografije u bikiniju, otkrila i tajnu savršenog tijela

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ana Sasso objavila je nekoliko fotografija na kojima izgleda odlično kao i prije skoro 40 godina kada se proslavila kao Pipi djevojka.

Ana Sasso u 58. godini izgleda bolje nego ikad, a to dokazuje svojim fotografijama u bikiniju koje dijeli na Instagramu i ima ih barem 20. 

Pogledaj i ovo Anica Kovač Jednom miss, uvijek miss! Od krunidbe naših domaćih ljepotica prošla su desetljeća, no one i dalje izgledaju mladoliko, evo u čemu je njihova tajna!

"Pipi" djevojka i jedna od najljepših žena Jugoslavije uživa na Jadranu te prima brojne komplimente za svoj izgled. Njezini obožavatelji joj pišu da joj je svaka fotografija bolja od one prethodne. 

"Tako zgodna", "Divna", "Potpuno savršena", "Svaka ti čast", "Tako seksi", "Najljepša", komentiraju pratitelji Anine objave. Neki ju pitaju i kako držati takvu liniju i ravan trbuh. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#seafotography 🌊📷🌞😎💞🔞🤗

A post shared by Ana Sasso (@sasso.ana63) on

"Vježbom i ishranom", dala je Sasso jednostavno objašnjenje. Inače, miss bivše Jugoslavije slavu je stekla svojim trčanjem kroz more u uskoj mokroj majici i malenim gaćicama u sceni za reklamu koju je nemoguće zaboraviti. I skoro četrdeset godina kasnije Ana se može pohvaliti jednako dobrom linijom. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene