Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Skinite novi Idesh!Book, digitalni magazin

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nema ga na kioscima niti kod kolportera, ali ga jednim klikom možete imati na svojem tablet uređaju ili računalu.

Izašao je novi broj Idesh!Booka (http://ideshbook.com), jedinstvenog digitalnog magazina u interaktivnom formatu za iPad, i pdf formatu za pregledavanje na računalima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna O njemu pisao i moćni Forbes Osječanin svojom aplikacijom pokorio svijet Slika nije dostupna Uspjeh mladih Osječana Osječki 'Farmeron' dobio 8 milijuna kuna investicija iz Silicijske doline

Ovo izdanje Idesh!Book (http://ideshbook.com) magazina krije jednu posebnost: radi se o prvom drugom broju magazina za iPad koji je izdan na hrvatskom jeziku. I takav, sasvim poseban, ponovno je u cijelosti besplatan: još jednom možete uživati u čudima tehnologije i zabave bez da za ovo digitalno štivo morate izdvojiti i kune.

Idesh!Book (http://ideshbook.com) periodično je digitalno izdanje Idesh.net portala (http://idesh.net), jednog od dugovječnijih domaćih zabavnih portala. Zato, kao i na portalu, magazin donosi finu selekciju novih tehnologija i gadeta, filmske i televizijske zabave i popularne kulture.

Idesh!Book izlazi u formatu posebno napravljenom za čitanje i gledanje na Appleovom iPad tablet uređaju koji je u kratko vrijeme potpuno izmijenio svijet izdavaštva, unijevši novi, digitalni, život u svijet u kojemu su vladali nusproizvodi posječenih stabala, na kojima, zamislite niste mogli pogledati film, dobiti informacije s interneta ili uživati u interaktivnoj prezentaciji. E pa, uz Idesh!Book možete! Ukoliko nemate Apple iPad, bez brige, nećete ostati uskraćeni: naravno, bez interaktivnih elemenata, ali uz puni sadržaj, možete ga čitati i u pdf formatu koji se može pogledati na svakom računalu, smartphone uređaju, i manje-više bilo čemu što ima operativni sustav i ekran. Skinite Idesh!Book (http://ideshbook.com) besplatno i uživajte potpuno!

U ovom broju donosimo:

Sve o iOS-u 5, novom Appleovom operativnom sustavu;
Kakav je iPhone 4S i vrijedi li ga nabaviti;
Farmeron – domaći softver za seljake koji je osvojio Ameriku i svijet;
Novi tableti i smartphone uređaji na tržištu;
Novi filmovi i serije;
30 godina PC-a, uređaja koji je zaista promijenio svijet;
… i još ponešto.

Skinite Idesh!Book. (http://ideshbook.com)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene