Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stiže u siječnju

Odobren čudotvoran lijek protiv mamurluka!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mamurluku je čini se odzvonilo. 'Blowfish' je novi lijek koji liječi mučninu, nesvjesticu i ostale posljedice pretjeranog konzumiranja alkohola.

Američka administracija za hranu i lijekove (Food and Drug Administration - FDA) odobrila je lijek protiv mamurluka koji je otkrila bivša radnica u financijskom sektoru i diplomirana studentica Harvarda, Brenna Hayson, objavio je britanski portal Digital Spy.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stigla i policija VIDEO Pijana putnica napravila kaos u avionu: Zbog nje avion je morao prisilno sletjeti Slika nije dostupna Tragedija u Zagrebu 51-godišnjak pijan isteturao iz kafića, pao i preminuo

Lijek nazvan 'Blowfish', koji sadrži 1.000 miligrama aspirina, 120 miligrama kofeina i antacid (sredstvo protiv kiseline u želucu), dolazi na američko tržište u siječnju, a ubrzo zatim i na tržište Velike Britanije.

'Jednog naročito gadnog jutra, koje je bilo rezultat naročito dobre prethodne noći, počela sam misliti kako mora da postoji način kako imati i dobre noći i dobre dane', rekla je Hayson.

'Isprobala sam sve lijekove koje sam mogla naći i otkrila da biljni proizvodi na tržištu, baš i nisu od neke pomoći. Počela sam potragu za nečim što će uistinu djelovati i što se može uzeti ujutro nakon opijanja', rekla je i dodala da se odlučila proizvod iznijeti na tržište, nakon što su joj prijatelji više puta tražili njen lijek.

'Nakon istraživanja pronašla sam kombinaciju koja je djelovala, i to brzo', rekla je ona. 'Počela sam je dijeliti sa društvom i oni su stalno tražili još', istaknula je Hayson.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene