Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spasio ga policajac

VIDEO: Ljuljačka je bila prevelika prepreka za ovog losa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija iz Utaha oslobodila je losa koji se zapleo rogovima u željezne ručke ljuljačke.

Narednik Lane Findlay osobno je pokušao kliještima osloboditi losa iz željeznih okova. Rekao je da je los bio u strahu i ozlijeđen. Findlay je skupio hrabrosti i samostalno se uputio u spašavanje ozlijeđenog losa. Prije toga je dao mobitel obližnjem promatraču i rekao mu da snima te ako mu se nešto dogodio da snimku da njegovoj ženi.

Pročitajte i ovo Prometni policajci lažno izdavali kazne za prekršaje Podignuta prijava Kakva akcija! Dvojica policajaca vozačici USKOK-ova auta pokušali naplatiti nepostojeći prekršaj Policija u Vukovaru, ilustracija Podignuta optužnica Optuženi napadači na skupinu djece u Vukovaru: Za četvoricu se traži produljenje istražnog zatvora, za petog mjera opreza, a šesti je u bijegu

>> Brijunski jeleni u Gorskom kotaru uspješno proširuju obitelj

Video prikazuje losa koji se bori sa želježnim ručkama ljuljačke, pokušavajući osloboditi rogove i vratiti se nazad u divljinu. Findlay je na kraju uspio kliještima osloboditi losa, koji je odmah potrčao do najbliže kante s vodom i počeo piti, nakon čega se onesvijetio, vjerojatno od umora i iscrpljenosti. Findlay je gotovo sat vremena polijevao losa sa vodom dok je čekao da stignu službenici za divlje životinje da procijene zdravlje nesretnog losa.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene