Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vlasnik doživio šok!

VIDEO Kako izgleda afrički tvor na steroidima?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Umirovljenik iz Catamarca u Argentini doživio je 'šok života' nakon što je otkrio kako je umjesto dviju pudlica s pedigreom kupio, ne baš mačka, ali definitivno - 'afričkog tvora u vreći' .

Jedan je umirovljenik iz argentinske pokrajine Catamarca za 150 dolara kupio dvije preslatke toy pudle, barem mu je prodavač tako rekao, a istini za volju - tako su i izgledale.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ne prestaje se širiti Čak 27 godina uzima steroide, pogledajte na što danas liči Slika nije dostupna Vrijedan 4,5 milijardi eura Stao je najveći stroj na svijetu

 

Do problema je došlo nakon što je muškarac svoje nove kućne ljubimce odveo veterinaru na cijepljenje. Otkriće je bilo šokantno - umjesto dva živahna psića postao je vlasnikom dva, ne manje živahna -afrička tvora, prenosi Daily Mail.

Naime, tim je jadnim životinjama netko davao injekcije steroida od samog rođenja, a kako bi dobili na veličini, a dodatnim su koktelima injekcija uspjeli kod tvorova dobiti i kovrčavu dlaku, tipičnu za pasminu toy pudle. No, morate znati i to da takva pasmina pudla koštaju i više od tisuću dolara, dok se za afričkog tvora cijene kreću oko 75 dolara.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene