Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svašta oko nas

Ona ili igrica - pogodite što je izabrao...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Znate kako kažu - stotinu ljudi, stotinu ćudi.

Ako je za vjerovati objavi ove mlade dame, koja je na Facebook postavila sljedeće fotografije, doista postoje muškarci kojima su video igre draže od seksa.

Pročitajte i ovo Provjereno: Hajrudin Veletovac Ljubavna priča Već 13 godina brine za suprugu, a njihova priča vraća nadu u ljubav: "To nije žrtva. Žrtva je nešto drugo" Slika nije dostupna Zbogom, lažljivice Nevjernu djevojku za rođendan iznenadio prigodnim 'poklonom'

Naime, mlada je dama poželjela svog dragog motivirati pomoću kostima Žene mačke koji je nabavila za Noć vještica, no unatoč tome što se potrudila i poslala mu par provokativnih fotografija, on je ostao dosljedan pri odluci da će dan provesti uz još uvijek najpopularniju video igru na svijetu Grand Theft Auto V.

Evo kako bi to izgledalo da u stvarnosti živimo Grand Theft Auto V

Djevojka je na Facebook stranici portala Dude Comedy napomenula da je to bila kap koja je prelila čašu i da je neposredno nakon 'odbijanca' s njim prekinula vezu, a priču o toj nesretnoj ljubavi u petak su prenijeli i neki od najvećih svjetskih medija.

Uz napomenu da su mnogi odbili povjerovati u istinitost te priče, ali i da nam zasad doista nema druge nego vjerovati dami na riječ, pogledajte u našoj galeriji kako je izgledala ta prepiska između nje i mladića kojeg je tako silno željela u svom krevetu. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene