Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fenomenalan prikaz

Evo kako bi to izgledalo da u stvarnosti živimo Grand Theft Auto V

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema zadnjim dostupnim podacima objavljenim početkom travnja, tvrtka Rockstar je od objave ove fantastične igre u rujnu 2013. do danas prodala više od 52 milijuna primjeraka.

Grand Theft Auto V tako je postao četvrta najprodavanija video igra svih vremena i realna je mogućnost da će se s vremenom na toj ljestvici popeti za još koje mjesto (1. Tetris 100 milijuna, 2 Wii Sports 82.69 milijuna, 3. Minecraft 65 milijuna).

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nemilosrdni do kraja Tako to rade Brazilci: Iz helikoptera rešetali kriminalca sve dok nije 'legao' Slika nije dostupna Najbolja igra u povijesti Nasilje, ubojstva i kriminal: Ova će igra u mjesec dana zaraditi MILIJARDU dolara!

Šokirao se kad je vidio što njegov 10-godišnji unuk radi u sobi - 'I sad mi je mučno od tog prizora'

U čast tog djela uz koje je užasno lako provesti silne dane, nadavno su si djelatnici produkcijske kuća Corridor Digital dali za domaću zadaću pokušati snimiti kako bi GTA V izgledao u stvarnom životu, te su na taj izazov odgovorili fantastičnim video koji je u manje od 24 sata skupio čak tri milijuna klikova na YouTubeu

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene