Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Originalan biznis

Pogodite za što nju plaćaju 370 kuna po satu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mnogi se ljudi vole maziti, pa je tako Jacqueline Samuel iz New Yorka odlučila pokrenuti posao u toj branši. Ona naplaćuje 60 dolara po satu maženja i to bez ikakvih seksualnih kontakata.

Ako vam je ikada u životu bilo do maženja, a niste to imali s kim odraditi, 26-godišnja Jacqueline bi vam mogla pomoći. Ona je osnovala vlastitu tvrtku pod imenom 'The Snuggery' putem koje potpuno nepoznatim osobama nudi svoje usluge maženja za 60 dolara po satu. 'Ja se jako volim maziti, pa mi je ova ideja pala na pamet. Mnogima se to nije svidjelo, no ja sam to ipak odlučila učiniti kako bih zaradila neku dodatnu lovu', rekla je Jackie.

Pročitajte i ovo Tradicionalno pavljenje zimnice u Osijeku (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Trend u Slavoniji Održavanje tradicije pokazalo se i kao unosan biznis: "Bitno je da znate što jedete'' Baybars Altuntaş (FOTO: PR) U Zagrebu Baybars Altuntaş, osnivač i predsjednik World Business Angel Foruma na Business Cafeu

Njen biznis uskoro je postao poznat diljem SAD-a, a kasnije i svijeta. Njoj je ideja o ovom biznisu pala na pamet još u osnovnoj školi kada je sa svojim sestrama na ulici prodavala zagrljaje za 1 dolar.

>> Urnebesno: Ovako se NE kuhaju rakovi!

Inače, Jackie je na fakultetu slušala predmet 'Cuddle Sutra' na kojem je naučila više od 100 neseksualnih položaja. Većina klijenata, kaže, imaju neobična pitanja i zahtjeva, no najčešće ne prelaze granice koje je ona postavila. Ako se netko od njenih klijenta seksualno uzbudi za vrijeme 'tretmana' (što nije rijetkost), nema problema. Kaže kako ej to potpuno prirodna stvar, samo što neće uslijediti nikakav seksualni kontakt. Jacqueline također napominje kako golotinja za vrijeme maženja nije dopuštena.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene