Obavijesti Foto Video Pretražite Navigacija
Trend u Slavoniji

Održavanje tradicije pokazalo se i kao unosan biznis: "Bitno je da znate što jedete''

Tradicionalno pavljenje zimnice u Osijeku (Foto: Dnevnik.hr) - 3
Tradicionalno pavljenje zimnice u Osijeku (Foto: Dnevnik.hr) - 3 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Tradicionalno pavljenje zimnice u Osijeku (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Tradicionalno pavljenje zimnice u Osijeku (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Foto: DNEVNIK.hr Tradicionalno pavljenje zimnice u Osijeku (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Tradicionalno pavljenje zimnice u Osijeku (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Tradicionalno pavljenje zimnice u Osijeku (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Galerija 1/3 >>
Osječku tržnicu ispunile su staklenke domaće zimnice - ukiseljenog povrća svih vrsta. Održavanje tradicije pravljenja zimnice isplati se kao biznis, pod cijenu cjelodnevnog rada.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene