Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što mislite o popisu?

Ovo su najiritantnije tehnologije današnjice!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Razvoj tehnologije omogućio nam je stvari o kojima smo mogli samo sanjati. Tehnologija je kotačić u mehanizmu koja pokreće svijet prema naprijed.

Časopis Wired je sastavio popis najiritantnijih tehnologija današnjice. Pogledajte slažete li se s njima!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SUŽIVOT S MJERAMA Donosimo popis svih lokacija na kojima se u Hrvatskoj možete testirati na koronavirus Red za cijepljenje protiv koronavirusa - 1 BORBA PROTIV KORONE Neke su zemlje već uvele obvezno cijepljenje, doznajte na koga se to odnosi i koja su ograničenja postavljena

1. Flash na fotoaparatu

Istina je da flash najčešće ne pomaže pri fotografiranju. Slike su ili pretamne ili presvijetle. Sigurno su vam fotografije s koncerta i dalje tamne, iako ste koristili flash. Jedino što ste uspijeli postići je oslijepiti sve oko vas. Ako imate flash na svom mobitelu, savjetujemo vam da odmah odete u postavke i isključite ga, jer često ničemu ne služi.

2. CD/ DVD ROM

CD i DVD diskovi prestali su se koristiti otkada se na tržištu pojavio USB. Usprkos tome, neki prodavači softwarea i dalje inzistiraju na korištenju CD-a i DVD-a. Zašto još nije došlo do zamjene ovih diskova sa jeftinim USB-ima, koji se mogu nanovo koristiti, nikome nije jasno.

>> Proizveli materijal koji toplinu tijela pretvara u elektricitet

3. Hornit

Hornit je truba za bicikle od 140 decibela. Poput trube u automobilu, trebala bi se koristit u slučaju opasnosti. Međutim, Hornit se nerijetko koristi kako bi se ostalim biciklistima i sudionicima u prometu dalo do znanja da nemaju pojma o vožnji.

4. Bluetooth Headset

Kada izlazite iz auta ili napuštate radno mjesto, skinite bluetooth slušalice. Izgledate jako smiješno kada hodate ulicom i pričate 'sami sa sobom'. Ako možete, izbjegnite korištenje bluetooth slušalica na javnim prostorima.

5. Električna gitara

U rukama znalaca, gitara je fantastičan spoj glazbe, talenta i uživanja. Ali u rukama klinaca koji oponašaju najdraže bendove, gitara postaje oruđe maltretiranja.

6. Stroj za puhanje lišća (Leaf Blower)

Ovaj stroj mogu koristiti jedino osobe koje žive na osamljenom mjestu. Ukoliko vas od susjeda djeli samo ograda, bolje nemojte koristiti stroj za puhanje lišće, jer će i vaš i susjedovo dvorište izgledati kao da je tuda prošao tornado. U nekim zemljama je ovaj stroj čak i zabranjen.

Zbog kojih tehnologija vama skoči kosa na glavi?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene