Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brz kao metak

Jedna greška i možeš se pomoliti: Na longboardu je jurio 110 km/h!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premda je priznao da je dosad imao puno sreće, ovaj ovisnik o adrenalinu je svejedno često posjećivao bolnice zbog raznih lomova.

Zak Maytum (23), profesionalni spustaš iz Colorada, ponovo je zadivio obožavatelje ekstremnih sportova tako što je na longboardu postigao brzinu od čak 110 kilometara na sat i to uz tek osnovnu zaštitu na sebi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ne, ne pokušava poletjeti VIDEO Snowboardanje na mlazni pogon Slika nije dostupna Ostavlja bez daha VIDEO Nevjerojatne snimke: Ovako izgleda surfanje na opasnim valovima!

Maytum je svoj najnoviji podvig predstavio u ponedjeljak na YouTubeu, no gledateljima nije otkrio na kojoj je točno lokaciji u toj američkoj saveznoj državi vozio.

Kako bilo, za vjerovati je da je i ovog puta uoči spusta detaljno proučio stazu, što uvijek čini i što savjetuje svim kolegama željnih jurnjave i adrenalina.

Brutalnost u ringu dosegnula novu razinu: Krvava barska tučnjava postala sport

Maytum je u nedavnom intervjuu priznao da je tijekom karijere imao dosta sreće, ali i da je unatoč tome bio čest gost bolnica.

Jednom je prlikom pri sličnoj brzini spustio nogu s longboarda i pritom slomio stopalo, a koliko mu je puta stradala ključna kost je prestao i brojati.

Također, prije par mjeseci je koljenom pogodio zaštitnu ogradu uz cestu, no štitnik ga je spasio od gadne ozljede i dugotrajnog oporavka. Pogledajte koliko je to čime se zabavlja opasno, ali i impresivno.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene