Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Moderni gladijatori

Brutalnost u ringu dosegnula novu razinu: Krvava barska tučnjava postala sport

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Borci se uglavnom mogu mlatiti kako ih je volja.

Ukoliko još niste imali priliku vidjeti momčadsku tučnjavu u ringu, ali onu doista krvavu i nimalo režiranu kao kod američkih kečera, predstavljamo vam Team Fighting Championship, novi i vrlo krvav sport.

Pročitajte i ovo Policija u BiH, ilustracija Incident kod Mostara Navijače Zrinjskog optužili da su pretukli četvoricu bošnjačkih mladića: Udarili im u auto i izgurali ih s ceste Ilustracija teške ozljede UZNEMIRUJUĆE Snimka brutalnog premlaćivanja u Splitu: Mladić koji je zbog udaraca šakama i nogama zadobio teške ozljede mozga i dalje se bori za život

Momčadska tučnjava se u formi sporta prvi puta pojavila u travnju prošle godine te je odmah došla na zao glas zbog svoje brutalnosti jer gledateljima iz borbe u borbu nudi "krvavu kupku".

Naime, borci se uglavnom mogu mlatiti kako ih je volja, a jedina im je prava obaveza prestati tući suparnika nakon što se ovaj onesvijesti ili da znak da se predaje.

Mogu čak i nasrnuti petorica na jednoga ukoliko su se svog čovjeka riješili, a jedna od tehnika koju smiju koristiti je i klasična ulična takozvana cipelarka.

Žestok odgovor Cro Copa bahatom Overeemu

Sport je po svemu sudeći inspiriran organiziranim tučnjavama navijača, a u njega se iz dana u dan pokušava uključiti sve više momčadi diljem svijeta.

Čelnici Team Fighting Championshipa su do sada na službenom YouTube kanalu objavili snimke s dva turnira, a na kojima su sudjelovali borci iz Češke, Rusije, Poljske, Švedske, Ukrajine Bjelorusije, Latvije i SAD-a.

Sve ide prema tome: Cro Cop odgovorio Minotauru

"Kao sport morat ćemo proći kroz mnoge bolne procese, vjerojatno iste one kroz kakve su svojedobno morali proći MMA, odnosno UFC. Istina je, svi koji smo u njega uključeni smo pomalo "munjeni" u glavu, ali smo isto tako svi profesionalni sportaši željni otkrivanja novih granica", izjavio je trener američke momčadi  Jody Poff za Vice i dodao:

"Ma zapravo je u pitanju normalna tučnjava i smatram je prilično sigurnom. Uostalom, u ringu se nalazi petoro sudaca koji promatraju sve što se događa".

Dodajmo za kraj da sveukupna težina momčadi ne smije prelaziti 550 kilograma, da borbe nisu ograničene vremenom, te da pobjeda pripada onoj ekipi čiji je čovjek ostao posljednji stajati na nogama.

Donosimo vam tučnjavu između Rusa i Poljaka objavljenu na YouTubeu u nedjelju te vas upozoravamo da vas očekuju vrlo brutalni prizori (borba počinje na 4:00 u videu).   

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene