Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Boluje od 'sindroma vukodlaka'

Izgubljeni sin pronašao 'bradatu' majku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada dijete sazna da je posvojeno, uvijek zamišlja kako izgledaju njegovi pravi roditelji. No, jedan se Teksašanin iznenadio kada je pronašao svoju majku, poznatiju kao 'bradata žena'.

Majku je potražio s 33 godine kada je ozlijedio kralježnicu i završio na liječenju, a doktori su trebali povijest bolesti u njegovoj obitelji. U samo šest tjedana saznao je da mu se majka zove Vivian Wheeler, da ima 62 godine i da boluje od hipertirihoze odnosno sindroma vukodlaka. Također, u pismu koje je Richard dobio, pisalo je da mu je majka hermafrodit, odnosno da ima muške i ženske reproduktivne organe.

Pročitajte i ovo Ilustracija osuđena je Barbara je u 24 godine lažirala 17 trudnoća: Nagurala bi jastuke ispod majice, a dokopala se i rodnih listova Zdravstvo u Zadru - 4 Tko je odgovoran? Snimila dramatičan razgovor s liječnikom, odgovor ju je šokirao: "Da je to bila vaša mama, što biste učinili? Pitam vas kao čovjeka!"

Kako je njegova baka htjela djevojčicu, kod rođenja su Vivian uklonjeni muški organi. No brada joj je svejedno rasla, zbog čega je počela raditi kao zabavljačica i tako zarađivati novac, piše Aolnews. Iako se zbog oca ranije brijala, kada joj je majka umrla, prestala je. 'Bez brade se ne osjećam dobro. To jednostavno nisam ja', rekla je Vivian.

>> Pun mjesec ipak nas pretvara u 'vukodlake'?

Liječnici su je uvjeravali da neće moći roditi, no to se ipak dogodilo 1977. godine. Dijete nije bilo dugo uz nju, jer ga je uzeo otac. 'Kada sam vidio njezinu sliku na internetu, znao sam da je to moja majka. Jako sličimo', rekao je Richard. Vivian je jedva dočekala susret sa sinom, njegovom suprugom i dvije kćeri. Još moraju obaviti testove, koji će dokazati da se zaista radi o majci i sinu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene