Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mogu li novi vlasnici Hajduku vratiti stari sjaj?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poznato je kako je u vlasništvu Grada Splita 56,1 posto dionica te kako je grad na čelu s gradonačelnikom Željkom Kerumom već prije pokušao prodati 30 posto dionica za svotu od 80 milijuna kuna.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI I U DNEVNIKU NOVE TV U 19:15.

Pročitajte i ovo VAR Uvjerljiv odgovor Mislite li da je suđenje u HNL-u pristrano? Evo kako ste glasali u Dnevniku Nove TV Sukob navijača - 1 Dinamo Rijeka Umjesto nogometa, ponovno priča o navijačkim incidentima: "To vam je bilo kao ratno stanje, samo gledate kako da se spasite"

U trenutku kada se činilo kako od toga neće biti ništa, zbog uplitanja politike, medijima se brzo proširila priča kako su nasljednici preminulog čileanskog milijardera hrvatskih korijena Andronika Lukšića voljni kupiti dionice Hajduka.

Priča ide toliko daleko da je navodno Kerum dobio signal od grupacije Lukšić – koja ovih dana boravi u Hrvatskoj radi preuzimanja bivše Štrokove tvrtke 'Jadranski luksuzni hoteli' - da su zainteresirani za kupovinu većinskog paketa dionica Hajduka.

Dodajmo kako na Forbesovoj listi najbogatijih ljudi svijeta obitelj Lukšić (grupacija Iris Fontbona & family) zauzima 27. mjesto s procijenjenim bogatstvom od 19,2 milijarde američkih dolara, što znači da su bogatiji od vlasnika Chelseaja Romana Abramoviča!

Ako se dogodi ovaj scenarij navijači se s pravom mogu upitati: Mogu li novi vlasnici Hajduku vratiti stari sjaj?

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene